search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Πρόκληση από Αλβανούς μαθητές στην Κέρκυρα: Τραγούδησαν τον ύμνο της «Μεγάλης Αλβανίας

31.05.2017 08:02
Πρόκληση από Αλβανούς μαθητές στην Κέρκυρα: Τραγούδησαν τον ύμνο της «Μεγάλης Αλβανίας - Media

 

Σε μια πρωτοφανής πρόκληση επιδόθηκαν μαθητές λυκείου από την Αλβανία που ήρθαν εκδρομή στην Κέρκυρα και τραγούδησαν εθνικιστικό τραγούδι που μιλά για τη «Μεγάλη Αλβανία» και διεκδικεί το νησί του Ιονίου .

«Μας φωνάζουν τα εδάφη μας και τα βουνά μας, εμείς είμαστε ένα έθνος, η “Μεγάλη Αλβανία”. Είμαστε ερυθρόμαυροι, εγώ με εσένα είμαστε κόκκινο και μαύρο», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι ενός από τα πιο εθνικιστικά τραγούδια της Αλβανίας, που δεν δίστασαν να το τραγουδήσουν οι μαθητές της γειτονικής χώρας.
Οι Αλβανοί μαθητές είχαν έρθει για πενθήμερη εκδρομή στη χώρα μας, όμως η κίνησή τους αυτή έγινε η αιτία για να διωχθούν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον Βορειοηπειρωτών το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό στο νησί με αποτέλεσμα κανένα ξενοδοχείο να μην δέχεται να τους φιλοξενήσει, έτσι γύρισαν πίσω στη χώρα τους.

Tο βίντεο από τον ΑΝΤ1:


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:10