search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:19
MENU CLOSE

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Ψάλτη: «Είχε χωρίσει με την σύζυγο του», δήλωσε ο αδερφός του (Video)

03.06.2017 16:43
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Ψάλτη: «Είχε χωρίσει με την σύζυγο του», δήλωσε ο αδερφός του (Video) - Media

 

Κόντρα ανάμεσα στον αδερφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα και την χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα ξέσπασε μετά από δηλώσεις του πρώτου.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Star Press Weekend ανέφερε πως ο ηθοποιός που «έφυγε» από τη ζωή λόγω καρκίνου, υπέφερε στο πλευρό της συζύγου του. Μάλιστα, τόνισε ότι απέτρεπε σε συγγενείς του να τον επισκέπτονται και πως δεν είχαν καλές σχέσεις.

Από την πλευρά της η σύζυγος του, μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» αρνήθηκε να απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες που δέχτηκε.

Ο Γιάννης Ρώτας μιλώντας σήμερα στην εν λόγω εκπομπή, «κάρφωσε» την χήρα του αδερφού του λέγοντας πως στην τελευταία παράσταση που έκαναν μαζί είχαν χωρίσει κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Μεταξύ άλλων, περιέγραψε συγκλονιστικά περιστατικά στο νοσοκομείο. Ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές, γι’ αυτό και δεν τους ειδοποίησε για το 9ημερο μνημόσυνο αλλά ούτε και για το 40ημερο.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως ο Στάθης Ψάλτης στα τελευταία του λόγια, εξέφρασε την επιθυμία του να νικήσει τον καρκίνο.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: peoplegreece

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:19