search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:14
MENU CLOSE

Τσίπρας για βρετανικές εκλογές: Εξαιρετικός ο Κόρμπιν – Κατάφερε να εμπνεύσει τους νέους

09.06.2017 10:49
Τσίπρας μετά την απόφαση Eurogroup: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα»     - Media

Συγχαρητήρια στον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, για το εκλογικό αποτέλεσμα δίνει ο πρωθυπουργός, τον οποίο και χαρακτηρίζει φίλο. Με ανάρτηση στο twitter, ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει εξαιρετικό το αποτέλεσμα και υπογραμμίζει πως η Αριστερά μπορεί να εμπνεύσει, ενώ σημειώνει πως στις εκλογές δεν αποφασίζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά οι ψηφοφόροι και ειδικά οι νέοι.

Ο πρωθυπουργός, με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις, γράφει πως ούτε οι εκφραστές του Νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς.

Σε άλλη ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφήνει αιχμές για τις δημοσκοπήσεις γράφοντας, ότι «πριν δυο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06