search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Τα παπούτσια στο χέρι έδωσε η σύζυγος του σέξι «κατάδικου» μετά τις ερωτικές ατασθαλίες του (Photos)

06.07.2017 07:53
Τα παπούτσια στο χέρι έδωσε η σύζυγος του σέξι «κατάδικου» μετά τις ερωτικές ατασθαλίες του (Photos) - Media

Μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι, επέστρεψε στη βάση του στην Καλιφόρνια. Η σύζυγός του, ωστόσο, δεν του επεφύλασσε και την καλύτερη υποδοχή, καθώς ο καλός της κατά τη διάρκεια των διακοπών του δεν ήταν μόνος. Απεναντίας, εθεάθη με γοητευτική γυναικεία παρουσία στο πλευρό του με την οποία, μάλιστα, μοιράστηκαν πολλές ρομαντικές στιγμές, φιλιά και αγκαλιές. Μάλιστα, τα τρυφερά τους τετ α τετ απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό με αποτέλεσμα αυτές οι φωτογραφίες να φθάσουν στα χέρια της επί 8 χρόνια συζύγου του.

Όταν, λοιπόν, ο Τζέρεμι επέστρεψε στο σπίτι του βρήκε να τον περιμένει στην πόρτα η σύζυγός του η οποία κάπνιζε όρθια με μια εμφανή νευρικότητα. Μάλιστα, το ζευγάρι φάνηκε να ανεβάζει τους τόνους κάποια στιγμή μέχρι που αντελήφθησαν την παρουσία του φωτογραφικού φακού στο σημείο.

Η σύζυγός του, Μελίσσα, απαντώντας πάντως για την «παρασπονδία» του συζύγου της είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, έχω λάβει γνώσει και δεν με νοιάζει καθόλου. Πραγατικά, με βρίσκει παντελώς αδιάφορη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46