search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:10
MENU CLOSE

Η σειρά Madam Secretary επιστρέφει με νέο κύκλο στην COSMOTE TV

18.07.2017 16:07
Η σειρά Madam Secretary επιστρέφει με νέο κύκλο στην COSMOTE TV - Media

 

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, περιλαμβάνονται για ακόμα μία εβδομάδα  συναρπαστικές αθλητικές και κινηματογραφικές μεταδόσεις.

 Στα ποδοσφαιρικά, ξεχωρίζει το Premier League Asia Trophy, που διεξάγεται στο Χονγκ Κονγκ. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις 19 & 22/7, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, τις αναμετρήσεις των Λίβερπουλ, Λέστερ, Γουέστμπρομ και Κρίσταλ Πάλας. Η διοργάνωση αφορά αποκλειστικά σε ομάδες της Premier League και διεξάγεται εκτός Αγγλίας, ανά δύο χρόνια. Την Τετάρτη 19/7 βρίσκουμε στο COSMOTE SPORT 1HD τα παιχνίδια Λέστερ-Γουέστ Μπρομ (13.00) και Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας (15.30). Το Σάββατο 22/7, ο αγώνας για την τρίτη θέση θα διεξαχθεί στις 13.00, ενώ το ματς που θα τελειώσει με απονομή τροπαίου θα ξεκινήσει στις 15.30.

Στο beach soccer, η Βραζιλία, η Πορτογαλία, η Ρωσία και η Γαλλία που έχουν αναδειχθεί στο παρελθόν παγκόσμιες πρωταθλήτριες, θα αναμετρηθούν στο Praia de Carcavelos της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο του Mudialito. Η διοργάνωση ξεκινά την Παρασκευή 21/7, στις 18.00, με το Γαλλία-Πορτογαλία και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/7 στις 18.00 με το Πορτογαλία-Βραζιλία. Οι αγώνες θα μεταδοθούν αποκλείστικά στο COSMOTE SPORT 7HD.

Στο μπάσκετ, οι καλύτερες μπασκετμπολίστριες παγκοσμίως, δίνουν ραντεβού στην “KeyArena” του Σιάτλ, για το WNBA All Star Game, το οποίο θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD, το Σάββατο 22/7, στις 22.30.  Αντίστοιχα με τη γιορτή των NBAers, τα ρόστερ της Δύσης και της Ανατολής διαμορφώθηκαν κατόπιν ψηψοφορίας κοινού, media και παικτριών της κορυφαίας λίγκας. Η Μάγια Μουρ, των Minnesota Lynx συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις (32.866).

Το FIVB Beach Volleyball World Tour επιστρέφει στην πόλη Ολζτιν, της Πολωνίας για τρίτη διαδοχική χρονιά και οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα παρακολουθήσουν ζωντανά τους ημιτελικούς γυναικών (Σάββατο 22/7, 15.50 &16.50) και τα ματς για τους “4” των ανδρών (Σάββατο 22/7, 18.05 & 19.05). Έτσι, την Κυριακή 23/7, στις 14.35 θα δούμε να αγωνίζεται το ζευγάρι γυναικών που θα έχει προκύψει, ενώ στις 17.05 εκείνο των ανδρών (COSMOTE SPORT 8HD).

Το Σάββατο 24/7, στις 14.00 (COSMOTE SPORT 5HD), οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα  παρακολουθήσουν το Red Bull Air Race World Championship, με τον πέμπτο αγώνα να διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας. Επίσης, το NASCAR Cup Series συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα στην Ινδιανάπολη και εμείς θα μεταφερθούμε στο Indianapolis Brickyard 400 “ζωντανά”, την Κυριακή 23/7, στις 22.00 (COSMOTE SPORT 5HD).

Oι μεταδόσεις των διοργανώσεων τένις συνεχίζονται με το ATP 500 Αμβούργο, που ξεκινά τη Δευτέρα 24/7 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30/7. Στο τουρνουά συμμετέχουν 32 μέλη κορυφαίων θέσεων της παγκόσμιας κατάταξης και 16 ομάδες διπλού, που θα διαγωνιστούν στα χωμάτινα courts του Rothenbaum Tennis Center .

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζει την Τρίτη 18/7, στις 22.00 η πρεμιέρα του 2ου κύκλου τηε σειράς Madam Secretary της υποψήφιας για 4 Emmy® Μπάρμπαρα Χολ, με πρωταγωνίστρια την Τία Λεόνι. Η νέα σεζόν της σειράς, θα προβάλλεται  κάθε Τρίτη, αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD, με τρία επεισόδια back2back.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε Α΄ Προβολή την βραβευμένη στο φεστιβάλ των Καννών δραματική ταινία του Νίρατζ Γκέιβαν Ζωή σε Κάστες (Masaan) (Πέμπτη 20/7, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και την κομεντί Κέντρο Ευφυΐας (Central Intelligence) με τους Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ (Κυριακή 23/7, 21.00, ζώνη Blockbuster). Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε τη Δευτέρα 24/7, στις 21.00, την πρεμιέρα της ταινίας δράσης The Fixer, με τον Έρικ Ντέιν (Grey’s Anatomy) και την Καθλίν Ρόμπερτσον (Murder in the First).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζουν η ρομαντική κομεντί All of My Heart (Τετάρτη 19/7, 22.00, ζώνη Ladies First) και το βιογραφικό δράμα Η Ζωή Ενός Θρύλου (Born to Be Blue), για τη ζωή του εμβληματικού τρομπετίστα της δεκαετίας του ’50, Τσετ Μπέικερ, που ενσαρκώνεται από τον Ίθαν Χοκ (Σάββατο 22/7, 22.00) – όλα σε Α’ Προβολή. Επίσης, στο κανάλι συνεχίζεται το αφιέρωμα σε αγαπημένα westerns, με ακόμα δύο ταινίες back2back. Την Τρίτη 18/7,στις 19.45 δεν χάνουμε την ταινία Μονομαχία στο Ελ Πάσο (For a Few Dollars More), 2η ταινία της θρυλικής τριλογίας του Σέρτζιο Λεόνε, με τον Κλιντ Ίστγουντ, ενώ στις 22.00, παρακολουθούμε το βραβευμένο με OSCAR® Αληθινό Θράσος (True Grit), με τους Τζον Γουέιν, Γκλεν Κάμπελ και Κιμ Ντάρμπι.

Στο Village Cinema HD ξεχωρίζει την Πέμπτη 20/7 στις 21.00 η ταινία των αδερφών Νταρντέν, Δύο Ημέρες, Μια Νύχτα για την οποία η Μαριόν Κοτιγιάρ κέρδισε την δεύτερη υποψηφιότητα της για OSCAR®.

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία της Disney, Η Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the Beast), με την Έμα Γουάτσον και τον Νταν Στίβενς (Δευτέρα 24/7). Η ταινία στην οποία σεναριογράφος είναι ο Έλληνας Evan Spiliotopoulos, είναι η πρώτη σε εισπράξεις ταινία του 2017 και η δέκατη σε εισπράξεις όλων των εποχών

Η Premier League πάει Ασία

To Premier League Asia Trophy επιστρέφει στην COSMOTE TV και οι συνδρομητές της μπορούν να παρακολουθήσουν στις 19 & 22/7, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, τις αναμετρήσεις των Λίβερπουλ, Λέστερ, Γουέστμπρομ και Κρίσταλ Πάλας, στο Χονγκ Κονγκ. Πρόκειται για τη μόνη διοργάνωση που αφορά αποκλειστικά σε ομάδες της Premier League και διεξάγεται εκτός Αγγλίας, ανά δύο χρόνια. Την Τετάρτη 19/7 βρίσκουμε στο COSMOTE SPORT 1HD τα παιχνίδια Λέστερ-Γουέστ Μπρομ (13.00) και Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας (15.30). Το Σάββατο 22/7, ο αγώνας για την τρίτη θέση θα διεξαχθεί στις 13.00, ενώ το ματς που θα τελειώσει με απονομή τροπαίου, θα ξεκινήσει στις 15.30.

Ποιος θα κατακτήσει τον κόσμο;

Τέσσερις ομάδες που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο στο beach soccer, θα αναμετρηθούν στο Praia de Carcavelos της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο του Mudialito. Τη διοργάνωση, στην οποία θα εμφανιστούν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία, η Πορτογαλία (φόρεσε το στέμμα το 2015), η Ρωσία (πήρε τον τίτλο το 2011) και η Γαλλία (πάτησε κορυφή το 2005), θα την παρακολουθήσουμε αποκλειστικά μέσα από την COSMOTE TV. Το Mudialito ξεκινά την Παρασκευή 21/7, στις 18.00, με το Γαλλία-Πορτογαλία και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/7 στις 18.00 με το Πορτογαλία-Βραζιλία (COSMOTE SPORT 7HD).

Madam Secretary 2 – Νέος Κύκλος

Η Τία Λεόνι επιστρέφει στον ρόλο της Ελίζαμπεθ, Υπουργού Εξωτερικων, και στον νέο κύκλο επεισοδίων, καλείται να αντικαταστήσει τον Πρόεδρο στα καθήκοντά του, όταν το προεδρικό αεροσκάφος χάνεται από τα ραντάρ. Παράλληλα, ο Χένρι (Τιμ Ντάλι) αναγκάζεται από την Υπηρεσία Πληροφοριών να στρατολογήσει ως κατάσκοπο έναν Ρώσο μαθητή του. Η σειρά επιστρέφει με τρία επεισόδια back2back, την Τρίτη 18/7, στις 22.00 (COSMOΤΕ CINEMA 4HD).

Ζωή σε κάστες (Masaan) – Α’ Προβολή

Η βραβευμένη στις Κάννες δραματική ταινία του Νίρατζ Γκέιβαν, παρουσιάζει τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων στην Ινδία: ο έρωτας ενός νεαρού από κατώτερη κάστα για μια κοπέλα ανώτερης κάστας, μια κοπέλα της οποίας μια ερωτική συνάντηση καταλήγει σε τραγωδία, ένας πατέρας με ηθική που εξασθενεί και ένα παιδί που διψάει για οικογενειακή θαλπωρή. Και οι τέσσερις ασφυκτιούν στην καθημερινότητά τους και πασχίζουν να ξεφύγουν από τα στενά πλαίσια της ζωής τους με ανυπολόγιστες συνέπειες. (Πέμπτη 20/7, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres, COSMOΤΕ CINEMA 1HD).

Η Ζωή Ενός Θρύλου (Born to Be Blue) – Α’ Προβολή

Στη δεκαετία του 1950, o Τσετ Μπέικερ (Ίθαν Χοκ) ήταν ένας από τους πιο διάσημους τρομπετίστες στον κόσμο, αναγνωρισμένος ως πρωτοπόρος της τζαζ σκηνής της δυτικής ακτής και ένα σύμβολο της Cool Jazz. Τη δεκαετία του 1960, ήταν σχεδόν ξοφλημένος με την καριέρα του και με και την προσωπική του ζωή σε χάος, λόγω των εξαρτήσεών του. Αναμειγνύοντας την πραγματικότητα με τη μυθοπλασία η ταινία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της προσπάθειας επιστροφής του Μπέικερ στη μουσική σκηνή, ωθούμενος εν μέρει από έναν παθιασμένο έρωτα για μια γυναίκα (Κάρμεν Εχόγκο) (Σάββατο 22/7, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Κέντρο Ευφυΐας (Central Intelligence) – Α’ Προβολή

Η ιστορία ακολουθεί ένα αγόρι που ήταν κάποτε θύμα εκφοβισμού και μεγαλώνοντας έγινε πράκτορας της CIA. Επιστρέφοντας στην επανένωση των παλιών συμφοιτητών, ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε μια άκρως απόρρητη αποστολή και επιστρατεύει τη βοήθεια του πρώην διάσημου νεαρού της πανεπιστημιούπολης που τώρα είναι λογιστής, μακριά από τις ημέρες της δόξας του. Αυτός, πριν καταλάβει σε τι έχει μπλέξει είναι πολύ αργά για να ξεφύγει και οδηγείται σε μια απίστευτή περιπέτεια (Κυριακή 23/7, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster).

The Fixer– A’ Προβολή

Καχύποπτη από τις «επίσημες απαντήσεις» σχετικά με την καταστροφή μιας εξέδρας πετρελαίου, η Έλι, ερευνήτρια της Εθνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ατυχημάτων, ηγείται μιας ιδιωτικής έρευνας με έναν μυστικό πληροφοριοδότη, τον Κάρτερ. Η ίδια ισχυρίζεται ότι μια συνωμοσία από μεσάζοντες είναι πίσω από τις χειρότερες καταστροφές στη χώρα, για να χειραγωγήσουν το χρηματιστήριο, και να αποφέρουν δισεκατομμύρια σε λίγους εκλεκτούς. Τώρα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να αποτρέψουν μια επικείμενη, καταστροφική πράξη που στοχεύει στην Ουάσινγκτον, με τους δυο τους, να βρίσκονται ανάμεσα στα υποψήφια θύματα (Δευτέρα 24/7, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Action).

All of My Heart – A’ Προβολή

Η ζωή μιας υπεύθυνης τροφοδοσίας αλλάζει ξαφνικά πορεία όταν κληρονομεί ένα αγροτόσπιτο και μαθαίνει ότι πρέπει να το μοιραστεί με έναν φιλόδοξο εργασιομανή, επενδυτή Χρηματιστηρίου. Στην αρχή τα αντίθετα δεν δείχνουν να έλκονται αλλά τα συναισθήματα αρχίζουν να αλλάζουν όταν αναγκάζονται να εργαστούν δίπλα-δίπλα για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο νέο τους σπίτι (Τετάρτη 19/7, 22.00, ζώνη Ladies First, COSMOTE CINEMA 2HD).

The Bronx Zoo – Νέα Σειρά

Από την Τετάρτη 19/7 στις 20.05, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να «επισκεφτούν» μέσα από το Animal Planet HD, τον παγκοσμίου φήμης ζωολογικό κήπο του Bronx, μια έκταση περίπου 265 στρεμμάτων που φιλοξενεί περισσότερα από 6.000 ζώα. Μέσα από τη σειρά βλέπουμε τις αξιοθαύμαστες ιστορίες που ξεδιπλώνονται εκεί, προκειμένου να αποδειχθεί ακριβώς ποιος είναι ο κρίσιμος ρόλος που παίζει ο ζωολογικός κήπος στη διατήρηση ειδών που βρίσκονται σε κίνδυνο.

The Inca: Masters of the Clouds – Νέα Σειρά

Με παρουσιαστή τον αρχαιολόγο Δρ. Τζάγκο Κούπερ, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat History, εξερευνά την καταγωγή, τα επιτεύγματα και τη φύση της αυτοκρατορίας των Ίνκας. Ο Τζάγκο ταξιδεύει από τις ορεινές περιοχές του Εκουαδόρ μέχρι τις ακτές της λίμνης Τιτικάκα, και από τα παράλια του Ειρηνικού μέχρι τις κορυφές των Άνδεων, δημιουργώντας μια εικόνα σχετικά με το πώς ακριβώς λειτουργούσε αυτή η ξεχωριστή αυτοκρατορία. (Από το Σάββατο 22/7, στις 20.50)

Shark Week – Αφιέρωμα

Ένα από τα πιο μακροχρόνια και πολυαναμενόμενα τηλεοπτικά ραντεβού, επιστρέφει στο Discovery Channel από τη Δευτέρα 24/7, στις 00.00 και θα προσπαθήσει για ακόμα μια χρονιά να ρίξει φως στις άγνωστες  πλευρές που κρύβουν οι καρχαρίες. Με την βοήθεια ειδικών, θα «κατεβούμε» στα βάθη των ωκεανών και θα έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τα πιο μυστηριώδη και εντυπωσιακά θαλάσσια πλάσματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:10