search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Συγκλονιστική παρέμβαση του πατέρα της Ηριάννας: Θέλουμε δίκαιη δίκη (Video)

18.07.2017 18:17
Συγκλονιστική παρέμβαση του πατέρα της Ηριάννας: Θέλουμε δίκαιη δίκη (Video) - Media

 

Συγκινησιακά φορτισμένος ο πατέρας της Ηριάννας Β.Λ., η οποία παραμένει φυλακισμένη, μετά την απόφαση του Εφετείου Αναστολών, μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της κόρης του.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας τόνισε ότι «θέλουμε μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια», και φανερά συγκινημένος, κάλεσε τον κόσμο να ακούσει όσα έχει να πει η κόρη του, υπογραμμίζοντας ότι «η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω».

Παράλληλα, σημείωσε ότι από ψυχολογικής άποψης η Ηριάννα είναι πολύ δυνατή και εκφράζει ανησυχίες για την οικογένειά της, ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία του για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας την λύπη του για το γεγονός ότι «κάποιοι άνθρωποι, “στο όνομα της Ηριάννας”, είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση».

Τέλος, υπογράμμισε ότι εκατοντάδες γενετιστές από όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι λάθος, καθώς το DNA είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί.

(πηγή: ANT1)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40