search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:17
MENU CLOSE

Αποτρόπαιο έγκλημα: Κατακρεούργησε την ανιψιά του και τη φύλαξε στην… κατάψυξη (Photos)

21.07.2017 09:05
Αποτρόπαιο έγκλημα: Κατακρεούργησε την ανιψιά του και τη φύλαξε στην… κατάψυξη (Photos) - Media

Αποτρόπαια τροπή πήρε η οικογενειακή συνάθροιση στο Βορειοδυτικό Λονδίνο, καθότι είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 19χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό μιας 21χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν η Sun και η DailyMail, οι δυο κοπέλες δέχθηκαν επίθεση από τα μέλη της οικογένειάς τους για… λόγους τιμής.

Η 19χρονη με καταγωγή από το Πακιστάν, όπως έγινε γνωστό, ήθελε να παντρευτεί  ένα αγόρι με το οποίο έκανε παρέα αλλά, όμως, δεν ενέκριναν ορισμένα μέλη της οικογένειά της . Η 21χρονη ξαδέλφη της ήταν και αυτή μέλος της ίδια παρέας  με αποτέλεσμα τα «πυρά» της οικογένειας να στραφούν και προς εκείνη.

Mέλη της οικογένειας είχαν αποφασίσει να αλλάξουν γνώμη στην 19χρονη και έτσι μαζεύτηκαν όλοι σε ένα σπίτι και να… μιλήσουν και με τις δύο κοπέλες.
 

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και ο θείος τους, τους επιτέθηκε με μαχαίρι.  

Εκείνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 19χρονη και ύστερα την έκοψε σε κομμάτια και την φύλαξε στην… κατάψυξη. Είχε ήδη επιτεθεί στην 21χρονη της οποίας προσπάθησε να της κόψει τον λαιμό.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις άντρες από την οικογένεια των κοριτσιών, ενώ όπως δήλωσε και στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στους γονείς των κοριτσιών το περιστατικό εξετάζεται ως «έγκλημα τιμής», λόγω της πακιστανικής καταγωγής της οικογένειας.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:17