search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Τηλεοπτικός παραγωγός έξαλλος φώναζε σε οικογένεια: Θα σας σκοτώσω όλους…σας θέλω νεκρούς

25.07.2017 09:48
Τηλεοπτικός παραγωγός έξαλλος φώναζε σε οικογένεια: Θα σας σκοτώσω όλους...σας θέλω νεκρούς - Media

 

Σε ένα απίστευτο επεισόδιο πρωταγωνίστησε γνωστός Βρετανός παραγωγός ντοκιμαντέρ για την άγρια φύση, ο οποίος μάλιστα έχει βραβευτεί για τα προγράμματα που έχει κάνει για το «Planet Earth» και το «The Life of Birds».

Ο Fergus Beeley έχασε την ψυχραιμία του και απείλησε μια οικογένεια μπροστά στο παιδάκι τους ουρλιάζοντας «σας συλλαμβάνω…θα πεθάνετε». Το περιστατικό συνέβη μετά από ένα μικρό τροχαίο που συνέβη. Στη διάρκεια του 4λεπτου βίντεο απεικονίζεται ο Beeley που έχει χάσει την ψυχραιμία του να απειλεί τους επιβάτες του οχήματος λέγοντας ότι βρίσκονται υπό κράτηση, ενώ αρνείται ότι ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Μάλιστα έκανε και χυδαία σχόλια για τη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο και προκάλεσε την οργή του «το αξίζεις γριά τσούλα, μεγάλη τσούλα»

Ο Beeley μετά σε έξαλλη κατάσταση αρπάζει έναν άντρα από τα χέρια λέγοντας του «Θέλω να πεθάνεις. Θέλω να πεθάνεις ΤΩΡΑ, αυτή τη στιγμή. Μπες στο αυτοκίνητό σου πριν πεθάνεις. Είστε όλοι υπό κράτηση, βάλτε τα χέρια σας στο αυτοκίνητο και ετοιμαστείτε να πεθάνετε.

Planet Earth​ producer Fergus Beeley says he’s going to kill family in shocking road rage video.

Watch it in full: https://t.co/s5nM5ioG83 pic.twitter.com/dih7dcvuV0

— RT UK (@RTUKnews) July 24, 2017

Ένας περαστικός που του λέει να ηρεμήσει δέχεται επίσης την οργή του. «Δεν πρόκειται να σιωπήσω γιατί θα πω στοςυ δικαστές και στους αστυνομικούς ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κατηγορηθούν για επίθεση και επικίνδυνη οδήγηση».

Πάντως σύμφωνα με τον Independent, δεν καταγράφηκαν αντιδράσεις στο αστυνομικό τμήμα για το περιστατικό που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο M27 στο Hampshire.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40