search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Σκοπιανές πουλούσαν το παράνομο «αέριο γέλιου» σε νέους

29.07.2017 13:33
Εξωτερική πολιτική: εργολαβίες για λογαριασμό των ΗΠΑ - Media

 

Η κατάσταση με τη «νέα μόδα» που είναι το αέριο γέλιου, έχει ξεφύγει. Όχι από την άποψη των ελέγχων, αλλά όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι προσπαθούν παράνομα να προμηθευτούν φιάλες με το παράνομο αέριο και να το εισπνεύσουν μαζί με την παρέα τους.

Κρήτη

Για παράνομη πώληση αέριου γέλιου συνελήφθησαν δύο γυναίκες, στο Ηράκλειο και κατασχέθηκαν αμπούλες, πληθώρα μπαλονιών και άλλων αντικειμένων.

Μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς οι δύο γυναίκες υπήκοοι ΠΓΔΜ, να διαθέτουν προς πώληση συνολικά σαράντα μία αμπούλες – φιαλίδια με αέριο γέλιου τα οποία τροφοδοτούσαν σε λαστιχένια μπαλόνια με μεταλλικό αντικείμενο.

Η αστυνομία, στη συγκεκριμένη περιοχή, το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους για παράνομη πώληση συσκευασιών με αμπούλες-φιαλίδια, μπαλόνια και άλλα, με αέριο γέλιου.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:08