search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Ελέγχεται για ντόπινγκ Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου – Τρία θετικά δείγματα στο Παγκόσμιο του Λονδίνου

27.08.2017 20:54
Ελέγχεται για ντόπινγκ Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου - Τρία θετικά δείγματα στο Παγκόσμιο του Λονδίνου - Media

Σε Ελληνίδα αθλήτρια φέρεται να ανήκει ένα από τα τρία ύποπτα δείγματα αντί-ντόπινγκ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο.

 

Σε Ελληνίδα αθλήτρια φέρεται να ανήκει ένα από τα τρία ύποπτα δείγματα αντί-ντόπινγκ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η επιτροπή ακεραιότητας στίβου, από τα συνολικά 1.513 δείγματα ούρων και αίματος που πάρθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου (31 Ιουλίου – 4 Αυγούστου) τρία ευρήματα ερευνώνται.

Ένα από αυτά μάλιστα ανήκει σε Ελληνίδα αθλήτρια.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί αναμένεται και το δεύτερο δείγμα που θα σημάνει και εξελίξεις για την συγκεκριμένη αθλήτρια.

Όπως σημείωσε η επιτροπή κανένα από αυτά τα δείγματα δεν σχετίζονται με αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου. 

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:46