search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:33
MENU CLOSE

Ο κωδικός σε εισιτήρια αεροπλάνων που σημαίνει… μπελάδες (Photo)

20.09.2017 07:50
Ο κωδικός σε εισιτήρια αεροπλάνων που σημαίνει... μπελάδες (Photo) - Media

 

Έχετε αγοράσει το εισιτήριο για το αεροπορικό ταξίδι σας, έχετε ρυθμίσει και τη θέση σας, έχετε εκτυπώσει και την κάρτα επιβίβασής σας στο αεροπλάνο, όλα έτοιμα κι όμως…

Οι υπάλληλοι ασφαλείας του αεροδρομίου κοιτούν το boarding pass σας και σας οδηγούν στην άκρη, για έναν εξωνυχιστικό έλεγχο, ο οποίος σας καθυστερεί. Τι έχει συμβεί;

Αυτό που συνέβη είναι ότι στην κάρτα επιβίβασής σας μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία έχουν εκτυπωθεί και τέσσερα S, όπως στη φωτογραφία.

Τα τέσσερα S αυτά σημαίνουν Secondary Security Screening Selection, ήτοι, Επιλογή για δευτερεύοντα έλεγχο ασφαλείας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρείστε ύποπτος για κάτι.

Απλώς, φαίνεται ότι ο κώδικας μπαίνει τυχαία στις κάρτες επιβίβασης, αλλά και σε εισιτήρια τα οποία έχουν κλειστεί τελευταία στιγμή, όπως και αν ταξιδέψετε σε χώρα «υψηλού κινδύνου» ή αν έχετε πληρώσει το εισιτήριο μετρητοίς.

Στην περίπτωση αυτή, καλό είναι να οπλιστείτε με υπομονή καθώς ο έλεγχος αυτός μπορεί να διαρκέσει κάμποση ώρα….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:31