search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Αγωνία για Ρίβερς στον Παναθηναϊκό

28.09.2017 16:57
Αγωνία για Ρίβερς στον Παναθηναϊκό - Media

 

Σε αναμμένα… κάρβουνα βρίσκονται στον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς ο Κέι Σι Ρίβερς αποχώρησε από το φιλικό κόντρα στην Νταρουσάφακα με πρόβλημα στον δεξιό του αστράγαλο.

Πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό από το φιλικό κόντρα στην Νταρουσάφακα, καθώς αποχώρησε από το ματς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ σε μια προσπάθειά του προς το καλάθι των Τούρκων έδειξε να γυρίζει τον αστράγαλό του και έπεσε στο παρκέ, προκαλώντας ανησυχία στο ιατρικό τιμ των «πρασίνων».

Ο 30χρονος επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας και δεν αναμένεται να ξαναχρησιμοποιηθεί στο ματς. Πλέον αναμένεται η ενημέρωση από τους γιατρούς του «τριφυλλιού» για το κατά πόσο υπάρχει σοβαρό θέμα με τον έμπειρο άσο, καθώς ακολουθεί στις 8 Οκτωβρίου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με την έναρξη της β’ ημιχρόνου, ο Κέι Σι Ρίβερς κάθεται στον πάγκο της ομάδας, έχοντας πάγο στο σημείο που έχει χτυπήσει.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:17