search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:25
MENU CLOSE

Σκίμπε: «Όλοι θέλουμε να είμαστε στη Ρωσία»

09.10.2017 17:41
Σκίμπε: «Όλοι θέλουμε να είμαστε στη Ρωσία» - Media

 

Την επιθυμία όλων στην ομάδα όχι μόνο για τη νίκη επί του Γιβραλτάρ αλλά για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ εξέφρασε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Η Εθνική δίνει αύριο τον πρώτο από τους τρεις τελικούς που έχει να δώσει για να βρεθεί στην Ρωσία. Αντίπαλός της το Γιβραλτάρ που λογικά θα κερδίσει και μετά θα περιμένει τον αντίπαλό της στα μπαράζ. Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλοι στην ομάδα θέλουν να καταφέρουν να προκριθούν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αρχικά ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε: «Όλοι θέλουμε να είμαστε στη Ρωσία, να λάβουμε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά γνωρίζαμε και τις δυσκολίες αυτής της πορείας. Πρώτα έπρεπε να γίνουμε ομάδα και επίσης είχαμε δύσκολους αντιπάλους, ειδικά το Βέλγιο με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Τώρα η δεύτερη θέση εξαρτάται από εμάς, αλλά πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά με την απόδοσή σου ότι αξίζεις. Ελπίζεις, βέβαια, πάντα και σε λίγη τύχη. Είμαι χαρούμενος επειδή η ομάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει καταφέρει να είναι ανταγωνιστική. Θα ένιωθα πιο επιτυχημένος αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Για τους παίκτες του και πόσο συγκεντρωμένοι είναι: «Δεν ενδιαφέρομαι για το τι γίνεται στους άλλους αγώνες. Μετά το παιχνίδι με την Κύπρο είδα τι έγινε στο Βοσνία – Βέλγιο. Ίσως οι παίκτες να επηρεάζονται περισσότερο. Οι παίκτες παίζουν με την καρδιά τους αυτόν τον ενάμιση χρόνο, έρχονται και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαστε σίγουρα καλύτεροι στην άμυνα από ότι στην επίθεση, αλλά είναι κάτι που θα δουλέψουμε για να έχουμε ισορροπία». 

Για τους Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο: «Eίμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνει ο Κώστας Φορτούνης, ακολούθησε τις οδηγίες μου, ήταν εξίσου καλός σε άμυνα και επίθεση. Ξέρω ότι ο Λάζαρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ήθελα όμως να στηριχτώ περισσότερο στην άμυνα και να χρησιμοποιήσω στις δύο πλευρές τα δίδυμα Μάνταλου – Τοροσίδη και Τζαβέλλα – Σταφυλίδη. Ίσως δούμε αύριο τον Λάζαρο, αλλά και τους επόμενους μήνες». 

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:24