search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταγγέλλει τα Jumbo για τη διαφήμιση με το γκέι ζευγάρι

14.10.2017 08:30
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταγγέλλει τα Jumbo για τη διαφήμιση με το γκέι ζευγάρι  - Media

 

Την αντίδραση του Συλλόγου Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής προκάλεσε μέρος της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας παιχνιδιών Jumbo.

Αναφερόμενος στο ζευγάρι μεσήλικων ανδρών που ψωνίζει από την εταιρεία ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής καταγγέλλει τη διαφήμιση.

«Ο σύλλογος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής καταγγέλλει τη διαφήμιση του Jumbo στην οποία προβάλλονται δύο άντρες να είναι μαζί ως φυσιολογικό ζευγάρι. Θεωρούμε πως είναι ανεπίτρεπτο για μια διαφήμιση που απευθύνεται σε παιδιά να δίνει τέτοια παραδείγματα κάτι αφύσικου να παρουσιάζεται ως φυσιολογικό», αναφέρει και συνεχίζει.

»Τι παραδείγματα δίνουμε στα παιδιά μας, ότι όταν μεγαλώσουν θα πρέπει να γίνου gay; Τι εξηγήσεις να δώσω στον ανήλικο γιο μου όταν με ρωτήσει γιατί είναι μαζί αυτοί οι άντρες και όχι με κοπέλες; Ζητούμε από την Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας να επέμβει άμεσα ώστε να κατέβει αυτή η χυδαία και άκρως επικίνδυνη διαφήμιση που θέτει σε συναγερμό την ελληνική παραδοσιακή οικογένεια», επισημαίνεται στην ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Ανεξάρτητων Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής,

Ντίνος Θεοδωρίδης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:18