search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:43
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη η ομηρία σε αίθουσα μποούλινκ στη Βρετανία

22.10.2017 15:23
Σε εξέλιξη η ομηρία σε αίθουσα μποούλινκ στη Βρετανία - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ένοπλος κρατά ομήρους σε πάρκο αναψυχής στο Nuneaton.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ περιμετρικά έχουν αποκλειστεί δρόμοι.

Δημοσιογράφοι και αυτόπτες μάρτυρες, που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουν ότι στην περιοχή έχει σπεύσει και ελικόπτερο – ασθενοφόρο, το οποίο αποχώρησε στη συνέχεια. 

Έκκληση στους πολίτες, μέσω του Twitter, να αποφύγουν την περιοχή και να μείνουν στα σπίτια τους όσο η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούνται όμηροι. 

Η αστυνομία του Γουέργουικσερ δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στον λογαριασμό της στο Twitter, όμως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για ένοπλο που κρατά ομήρους. 

Ωστόσο πατέρας, που μίλησε στην Coventry Telegraph, και βρισκόταν με τα δύο του παιδιά (ηλικίας 7 και τριών ετών αντίστοιχα) στην αίθουσα, ανέφερε ότι ο ένοπλος τον προέτρεψε να «τσακιστεί να βγει έξω».

Το Bermuda Park, το οποίο βρίσκεται δύο μίλια νότια από το κέντρο του Nuneaton, είναι ένα πάρκο αναψυχής το οποίο περιλαμβάνει κινηματογραφικές αίθουσες, χώρο για να παίζουν τα παιδιά, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, παμπ και εστιατόρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό. 

Κάνουν λόγο για πρώην εργαζόμενο, ηλικίας περίπου 40 ετών, που κρατά τρεις ομήρους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:42