search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:38
MENU CLOSE

Έντονο παρασκήνιο πίσω από τη διαγραφή Παπακώστα – «Στα μαχαίρια» με τον Γεωργιάδη εδώ και μήνες

26.10.2017 13:42
Παπακώστα για τη στήριξη στην κυβέρνηση: Oφείλουμε να υπηρετήσουμε μόνο τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους, υπερβαίνοντας τις παραπλανητικές «ετικέτες» - Media
 
Στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ η διαγράφη της Κατερίνας Παπακώστα από την Κ.Ο. της ΝΔ κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε, καθώς το ιστορικό στέλεχος του κόμματος είχε «ανοίξει λογαριασμούς» με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη εδώ και καιρό.
 
Μάλιστα, «κρατάει μήνες αυτή η κολόνια», για να παραφράσουμε το γνωστό άσμα, καθώς η πρώτη σφοδρή κόντρα της κ. Παπακώστα με τον κ. Γεωργιάδη έλαβε χώρα στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, όταν, με αφορμή ένα εγκωμιαστικό σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ σχετικά με συγνώμη του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη σχετικά με σχόλιό του για την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η κ. Παπακώστα είχε γράψει στο Twitter: «Ο Άδωνις, ο οποίος δίνει “εύγε” στον “Μπόρατ” της δημοσιογραφίας Στ. Κασιμάτη για τη συγγνώμη προς τη Χριστοδουλοπούλου, θα έπρεπε να αξίωνε και για ‘μένα, τη συνάδελφό του, τη συγγνώμη του “αρθρογράφου” της χολής, την οποία εξέμεσε ο φίλος του εις βάρος του γιού μου και της μνήμης της αείμνηστης μητέρας μου μέσω της στήλης του… Λυπάμαι και ανησυχώ!».
 
Παράλληλα, η κ. Παπακώστα, λίγες εβδομάδες μετά, είχε εξαπολύσει και νέα επίθεση στον κ. Γεωργιάδη, με αφορμή την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υγεία. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στη Real News είχε υποστηρίξει ότι «η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο». Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη, η κ. Παπακώστα είχε γράψει στο Facebook: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του… επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο… έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού», προσθέτοντας ότι «επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».
 
Φαίνεται ότι η ανάρτηση αυτή είχε αποτελεσει και την «κίτρινη κάρτα» για την βουλευτή της ΝΔ, καθώς τότε είχε καθαιρεθεί από αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του κόμματος, ενώ την Πέμπτη πήρε την «κόκκινη» και… αποβλήθηκε από την Κ.Ο. του κόμματος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:38