search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:05
MENU CLOSE

Διεγράφη από τη ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα – Τι απαντά η ίδια

26.10.2017 07:24
Διεγράφη από τη ΝΔ η Κατερίνα Παπακώστα – Τι απαντά η ίδια - Media

 

Η κόντρα της Κατερίνας Παπακώστα με τον Άδωνι Γεωργιάδη και η στήριξη που παρείχε στον Πάνο Καμμένο, στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τα F-16, κόστισαν στη βουλευτή Β’ Αθήνας τη θέση της στη ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεχόμενος σχετικές εισηγήσεις, προχώρησε στη διαγραφή της, με την απόφαση να γνωστοποιείται σήμερα το πρωί.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τη βουλευτή Β’ Αθηνών, κυρία Αικατερίνη Παπακώστα – Σιδηροπούλου».

Από την πλευρά της η βουλευτής αναφέρει ότι παραμένει πιστή στις αρχές που θεμελίωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και χαρακτηρίζει «αναίτια και ανυπαίτια» την απόφαση της διαγραφής της.

Ολόκληρη η δήλωσή της:

«Ως πολιτικός είμαι πιστή στις αρχές στις οποίες θεμελιώθηκε η Νέα Δημοκρατία από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην πολιτική μου διαδρομή, επιλέγω να μην επηρεάζομαι από τις Σειρήνες των καιρών. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ποτέ δεν δίστασε να ταράξει τα θολά νερά προκειμένου να θεμελιώσει μία Κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική, φιλελεύθερη και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, έχοντας στον πυρήνα της πολιτικής τον Άνθρωπο.

Ο κοινοβουλευτικός μου λόγος στην Βουλή των Ελλήνων διατρέχεται από το μέτρο και την μετριοπάθεια και θεωρώ πως αναίτια και ανυπαίτια ελήφθη η απόφαση διαγραφής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Εμφορούμαι, λοιπόν, από αυτές τις αρχές, δεν τις προδίδω και δεν τις παραδίδω, όσο και αν κοστίζουν. Παραμένω αμετακίνητη από την υπεράσπισή τους.

Αυτά προς το παρόν.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:02