search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:27
MENU CLOSE

Τά Πρασσεινάλογα!… του Στάθη

30.10.2017 04:00
st1_0-3.jpg

 

Από το «πειρατικό του Στάθη», στο Ποντίκι, 27-10-2017

Το ΟΧΙ δεν ήταν καλή επένδυση

Επί πολλά χρόνια τώρα, κάθε φορά που έρχεται η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, οι ακροδεξιοί ερίζουν με τους δημοκρατικούς αν το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς ή ο λαός. Ανοησίες! Το ΟΧΙ το είπε ο Τσίπρας.

Ευκολάκι το εύρημα θα μου πείτε. Δεν συμφωνώ. Το ΟΧΙ ο Τσίπρας το είπε στους λαϊκιστές, δεν το είπε στους γερμανούς επενδυτές. Μάλιστα, μόλις προσφάτως, οι επενδυτές Siemens και Bosh προς τιμήν της 28ης Οκτωβρίου εκτέλεσαν εν ψυχρώ την εταιρεία Πίτσος.

Οι επενδυτές μας αγαπάνε. Μας επιτρέπουν να δουλεύουμε με 300 ευρώ τον μήνα. Ή όταν είμαστε άνεργοι, μας αφήνουν να κάνουμε τους τεμπέληδες. Κι αν μας πηδάνε λιγάκι, το κάνουν για το καλό μας, ενώ ταυτοχρόνως μας θαυμάζουν για τις θυσίες μας. Είναι σαν να σου κόβουν το πόδι! Δεν χρειάζεσαι πλέον δύο παπούτσια κι έτσι κάνεις οικονομία! Ευχαριστείς μετά, αυτόν που σου έκοψε το πόδι ή όχι; Θαυμάζει κι εκείνος τη μαλακία που σε δέρνει, ή όχι;

Όλα είναι θέμα επενδύσεων, σύντροφοι! Σήμερα το Γ΄ Ράιχ επενδύει στο Δ΄ Ράιχ ! – τι χρείαν άλλων μαρτύρων έχομεν;…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:27