search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Άφαντοι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα – Απειλούσαν ότι θα πάνε στην παρέλαση και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας

28.10.2017 16:26
Αίγιο: Διαμαρτυρία μπροστά σε δέντρο με καλικάντζαρους - «Αηδιαστικά δαιμόνια της Νέας Σατανολατρικής Εποχής» (Photos/Video) - Media

 

Όλη την εβδομάδα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής απειλούσαν: «Η Καλλιθέα μας ανήκει», «Κερδίσαμε τα πεζοδρόμια», «Θα έρθουμε στην παρέλαση». Σήμερα όμως κανείς δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην περιοχή.

Οι Χρυσαυγίτες που ο βουλευτής τους Παππάς χαιρετούσε φασιστικά στον τάφο του Μουσολίνι, είχαν το θράσος να σκεφτούν ότι θα παρευρεθούν στην παρέλαση στην Καλλιθέα. Σε μια γειτονιά, όπου οι πρόγονοι τους, είχαν επιχειρήσει να συγκεντρώσουν όλους τους άνδρες της περιοχής και να τους στείλουν εργάτες στη Γερμανία, ήθελαν να επανεμφανιστούν. Όπως και τότε τους είχαν ξεφτιλίσει και τους έκαναν να τρέχουν τα αμούστακα της ΕΠΟΝ, έτσι και σήμερα το πρωί κανείς από αυτούς δεν τόλμησε να παρουσιαστεί. Και ας κόμπαζαν όλη την εβδομάδα…

Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί στην παρέλαση και περίμεναν μάταια τους βουλευτές του νεοναζιστικού κόμματος να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους και να εμφανισθούν. Καπνός… ουδείς εμφανίσθηκε, οι νοσταλγοί του ναζισμού, έγιναν άφαντοι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:05