17/02/2020 02:51:08

Άφαντοι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα – Απειλούσαν ότι θα πάνε στην παρέλαση και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας

Άφαντοι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα – Απειλούσαν ότι θα πάνε στην παρέλαση και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας - Media

 

Όλη την εβδομάδα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής απειλούσαν: «Η Καλλιθέα μας ανήκει», «Κερδίσαμε τα πεζοδρόμια», «Θα έρθουμε στην παρέλαση». Σήμερα όμως κανείς δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην περιοχή.

Οι Χρυσαυγίτες που ο βουλευτής τους Παππάς χαιρετούσε φασιστικά στον τάφο του Μουσολίνι, είχαν το θράσος να σκεφτούν ότι θα παρευρεθούν στην παρέλαση στην Καλλιθέα. Σε μια γειτονιά, όπου οι πρόγονοι τους, είχαν επιχειρήσει να συγκεντρώσουν όλους τους άνδρες της περιοχής και να τους στείλουν εργάτες στη Γερμανία, ήθελαν να επανεμφανιστούν. Όπως και τότε τους είχαν ξεφτιλίσει και τους έκαναν να τρέχουν τα αμούστακα της ΕΠΟΝ, έτσι και σήμερα το πρωί κανείς από αυτούς δεν τόλμησε να παρουσιαστεί. Και ας κόμπαζαν όλη την εβδομάδα…

Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί στην παρέλαση και περίμεναν μάταια τους βουλευτές του νεοναζιστικού κόμματος να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους και να εμφανισθούν. Καπνός… ουδείς εμφανίσθηκε, οι νοσταλγοί του ναζισμού, έγιναν άφαντοι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.