search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05
MENU CLOSE

Τά Πρασσεινάλογα!… του Στάθη

13.11.2017 04:00
Τά Πρασσεινάλογα!... του Στάθη - Media

Από το «πειρατικό του Στάθη», στο Ποντίκι, 9-11-2017

Η υποταγή είναι ανίκητη

Και εν μέσω του φθηνού επικοινωνιακού σόου του Τσίπρα περί τον μικρό Αμίρ και την κληρωμένη σημαία πετάχθηκε ο κυρ Μουζάλας και είπε το αμίμητο: «τα παιδάκια δεν έχουν εθνικότητα»! Βεβαίως,
τα Γερμανάκια βομβαρδίζονται, τα Ιταλάκια ξεσπιτώνονται, τα Γαλλάκια δολοφονούνται! Τα Ισπανάκια εξανδρα-ποντίζονται και τα Βελγάκια ψοφολογάνε της πείνας και της αρρώστιας. Βεβαίως και δεν έχουν εθνικότητα τα παιδάκια, θα ήταν πολύ εθνικιστικό. Γελοίοι!
«Όσον πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται» έλεγε ο Χίτλερ εκπαιδεύοντας τον Γκαίμπελς. Στην περίπτωση όμως Μουζάλα δεν αξίζει τέτοιος βαρύς παραλληλισμός, αρκεί το απλούστερο «εκ κόρακος κρα». Το επικίνδυνο όμως είναι ότι μια τέτοια μπαρούφα πέρασε σχεδόν απαρατήρητη.
Ως φαίνεται η υπερτριακονταετής
εκπαίδευση των Ελλήνων στην ευρω-παΐζουσα, μεταμοντερνική και εθνο-μηδενιστική μπουρδολογία έχει αποφέρει καρπούς…
ΥΓ.: Σύμφωνα με την «Εστία», Γαβρόγλου – Τσαβούσογλου συζήτησαν για την ίδρυση ιδιωτικού τουρκικού πανεπιστημίου στην Αθήνα.
Κισμέτ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05