search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Η πιο γρήγορη αποχώρηση από ελληνικό πολιτικό κόμμα (video)

10.11.2017 06:52
Η πιο γρήγορη αποχώρηση από ελληνικό πολιτικό κόμμα (video) - Media

 

Στην πιο γρήγορη.. κωλοτούμπα εξελίχθηκε η προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή και άλλοτε στελέχους της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου στην «Ελληνική Λύση», το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Ένα λάθος γίνεται σφάλμα, μόνο αν δεν το διορθώσουμε», τιτλοφορείται η ανακοίνωση του κόμματος του κ. Βελόπουλου, καθώς μιλά για την αποχώρηση Μίχου!

Ο λόγος; «Ο κ. Μίχος δεν δέχθηκε ότι είναι ισότιμος με τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος, διότι ως βουλευτής πίστευε ότι πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, ενώ παράλληλα  θεωρούσε βέβαιη την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές, κάτι που με βάση τις αρχές και το καταστατικό μας δεν ισχύει, διότι όλοι είμαστε ισότιμοι στρατιώτες (και όχι υποψήφιοι βουλευτές), στον αγώνα για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και το Έθνος και στο κίνημα διατάσσει μόνο ή βάση και το Εθνικό συμφέρον!».

Η ανακοίνωση της «Ελληνικής Λύσης» έχει ως εξης:

«Ένα λάθος γίνεται σφάλμα, μόνο αν δεν το διορθώσουμε»…

Το ιστορικό της προσχώρησης του κ.Μιχου έχει ως εξής : Η  εισήγηση και απόφαση της πολιτικής γραμματείας, ήταν να προσχωρήσει στο κίνημα πάντα με γνώμονα, ότι δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, ούτε ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί αλλά μόνο Έλληνες ! Εξάλλου η προσπάθεια της «Λύσης» είναι να αφανίσει τα άκρα και τις μικροκομματικές  διαφορές που κομματιάζουν τους Έλληνες ! Δίνουμε μάχη για  Ένωση των  Ελλήνων, με κεντρικό μας σύνθημα «Πρώτα οι Έλληνες».

Ο κ. Μίχος δεν δέχθηκε ότι είναι ισότιμος με τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος, διότι ως βουλευτής πίστευε ότι πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, ενώ παράλληλα  θεωρούσε βέβαιη την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές, κάτι που με βάση τις αρχές και το καταστατικό μας δεν ισχύει, διότι όλοι είμαστε ισότιμοι στρατιώτες (και όχι υποψήφιοι βουλευτές), στον αγώνα για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και το Έθνος και στο κίνημα διατάσσει μόνο ή βάση και το Εθνικό συμφέρον!

Ως  εκ τούτου, ο κ. Μίχος μπορεί να ανήκει σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, άλλα όχι στην «Ελληνική Λύση». Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον προσωπικό του αγώνα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον συλλογικό, μαζικό, Ελληνικό αγώνα για να σηκώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01