search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Βαρουφάκης: Έξαλλος με την ομολογία Ντάισελμπλουμ για τις τράπεζες

10.11.2017 19:58
Ξέσπασε ο Βαρουφάκης: Έξαλλος με την ομολογία Ντάισελμπλουμ για τις τράπεζες - Media

 

Την οργισμένη αντίδραση – σε επίπεδο ξεσπάσματος- του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε η ομολογία του αποχωρούντος προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι τα προγράμματα διάσωσης ουσιαστικά έσωσαν τις τράπεζες και όχι τις χώρες που βρίσκονταν σε κρίση.

Με μια σειρά tweets, ο κ. Βαρουφάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε όσους του ασκούσαν κριτική στο παρελθόν, την ώρα που ο Ολλανδός πολιτικός ουσιαστικά παραδέχθηκε αυτά που ο ίδιος έλεγε από το 2010.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης έγραψε: «Καμία άφεση στον βαστάζο του Σόιμπλε για την κατόπιν εορτής “ομολογία” του πως έλεγα την αλήθεια από το 2010 ότι η Διάσωση αφούσε ΜΟΝΟ τις ξένες τράπεζες», προσθέτοντας: «Κιχ από την Τρόικα Εσωτερικού τώρα που ο Γερούν παραδέχτηκε ότι είχα δίκιο να φωνάζω από το 2010 πως διέσωζαν τις ξένες τράπεζες χαντακώνοντας την Ελλάδα» και κλείνοντας: «Κιχ απο τους Βάστα Γερούν που με λοιδωρούσαν για ομόλογα με ρήτρα μεγέθυνσης που πρότεινα στο Eurogroup, τώρα που τα προτείνει ο… Γερούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41