search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07
MENU CLOSE

Απίστευτη μαρτυρία: Την απέρριψαν από 100 δουλειές λόγω… ύψους! (Video, Photo)

14.11.2017 08:53
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 16,3% υποχώρησε η ανεργία τον Δεκέμβριο - Media

 

Έστελνε παντού το βιογραφικό της αναζητώντας απεγνωσμένα μια εργασία. Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα να μην την έχουν καλέσει ούτε για μια συνέντευξη. Αυτό μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να αφαιρέσει από το βιογραφικό της, το ύψος της.

Ο λόγος για τη Shani Dhanda που έχει  ύψος 1 μέτρο και 17 εκατοστά, κάτι που στάθηκε για πολύ καιρό εμπόδιο ώστε να βρει μια εργασία. Από τη στιγμή που αφαίρεσε από το βιογραφικό της το ύψος της, οι εργοδότες εκδήλωσαν ενδιαφέρον και έτσι εργάζεται, τα τελευταία επτά χρόνια, ως υπεύθυνη οργάνωσης εκδηλώσεων.

«Όλοι με αντιμετώπιζαν σαν να ήμουν ανάπηρη. Το ότι είμαι κοντή δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να δουλέψω. Σήμερα δηλώνω ευτυχισμένη και χαίρομαι γιατί δουλεύω σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Ταλαιπωρήθηκα πολύ όμως για να το καταφέρω αυτό. Και φυσικά αν δεν είχα βγάλει το ύψος μου από το βιογραφικό μου, δεν θα τα είχα καταφέρει…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Shani Dhanda έχει αρνηθεί το δικαίωμα για ευέλικτες ώρες εργασίας λόγω του ύψους της, υποστηρίζοντας τα εξής: «Μπορώ να κάνω τα πάντα. Δεν έχω κανέναν περιορισμό και δεν θέλω οι άνθρωποι γύρω μου να με λυπούνται. Για αυτό και δεν κάνω χρήση του δικαιώματός μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:07