search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:34
MENU CLOSE

Ο μικρότερος διαιτητής (με δίπλωμα) στον κόσμο, είναι μόλις 12 ετών – Ξεκίνησε την καριέρα του σε αγώνες μεταναστών

19.11.2017 14:21
«Μας χτυπούσαν με ρόπαλα, έσβησαν τσιγάρο πάνω μου»: Φρικιαστική καταγγελία για βία στρατιωτικών κατά μεταναστών στη Θράκη (Photos) - Media

 

Ονομάζεται Νταμιανο Μπέλι και είναι 12 ετών. Είναι και με δίπλωμα ο μικρότερος σε ηλικία διαιτητής στον κόσμο. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες διαιτήτευσε και τον πρώτο επίσημο αγώνα του στο τοπικό της πόλης που μένει στη Μόντενα.

Ο Νταμιάνο άρχισε να διαιτητεύει πριν λίγους μήνες. Προτιμούσε να μην παίζει μπάλα όπως κάνουν τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά να είναι εκείνος που φροντίζει για να παίζεται καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα ο 12χρονος διαιτητεύει και σε αγώνες ανάμεσα σε μετανάστες που γίνονται στην Μοντένα και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων με τις ακριβοδίκαιες αποφάσεις του.

Ο Νταμιάνο πρόσφατα αποφοίτησε από το Centro Sportivo Italiano, όπου πέρασε τα τεστ και τις εξετάσεις από ένα βιβλίο διαιτησίας 500 σελίδων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:28