search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου: Δεν βρέθηκαν ενδείξεις πυροβολισμών, λήξη συναγερμού

24.11.2017 18:08
Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου: Δεν βρέθηκαν ενδείξεις πυροβολισμών, λήξη συναγερμού - Media

 

Πάνοπλοι αστυνομικοί συνέχιζαν μέχρι προ ολίγου να «χτενίζουν» πόρτα-πόρτα μια από τις πιο διάσημες και πολυσύχναστες περιοχές του Λονδίνου, την Όξφορντ Στριτ, μετά από πληροφορίες για «περιστατικό» στον σταθμό του μετρό Όξφορντ Σέρκους.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, δεν έχει ενδείξεις πως σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή του Όξφορντ Σέρκους προσθέτοντας ότι δεν έχει εντοπίσει οποιοδήποτε ίχνος κάποιου υπόπτου σχετικά με το περιστατικό στο Όξφορντ Σέρκους.

Επιπλέον, η βρετανική αστυνομία συγκοινωνιών ανέφερε ότι έλαβε μια πληροφορία σχετικά με τον ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας. Πριν από λίγο, η Σκότλαντ Γιάρντ ανακοίνωσε ότι ο συναγερμός έληξε και πλέον οι πολίτες μπορούν να βγουν από τα κτίρια, στα οποία τους είχε συμβουλεύσει να καλυφθούν.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07