search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:51
MENU CLOSE

«Λύγισε» ο Άνθιμος Ανανιάδης στη μέση της παράστασης: «Δεν άντεξα να το ξαναζήσω»

29.11.2017 10:20
Άνθιμος Ανανιάδης: Χάλασα 400.000 ευρώ σε ένα χρόνο (Video)  - Media

 

Έφυγε στη μέση της παράστασης με λυγμούς και εξαιρετικά φορτισμένος συναισθηματικά. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη ο οποίος παρακολουθώντας την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα του, Εύη Καραγιάννη, συγκινήθηκε τόσο που δεν άντεξε να την παρακολουθήσει ως το τέλος. Η αιτία – όπως εξήγησε και ο ίδιος- είναι το περιεχόμενο της παράστασης το οποίο είναι αυτοβιογραφικό και περιλαμβάνει σκηνές που περιγράφουν στιγμιότυπα και της δικής του ζωής τα οποία όπως τόνισε δεν άντεξε να «ξαναζήσει».

«Έφυγα γιατί ένιωσα πολύ φορτισμένος συναισθηματικά! Έκλαιγα! Ο κόσμος με κοιτούσε… Επειδή η παράσταση είναι αυτοβιογραφική, έχει να κάνει και με μένα, με τη ζωή μας, με αφορά προσωπικά! Δεν μπορούσα να “ξαναζήσω” κάποια γεγονότα μέσα από την αφήγηση της. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ. Δεν το περίμενα, αλλά η συγκίνηση μου ήταν μεγάλη! Η μητέρα μου είναι ένας από τους ήρωες μου! Ξέρω τις δυσκολίες που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια. Η παράσταση της είναι η πραγματικότητα της με την οποία έχει συμφιλιωθεί. Από μένα πηγάζει η έμπνευση της. Εγώ της δίνω την ευκαιρία να το κάνει. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο και αποφάσισα να αποχωρήσω» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, η Άνθιμος Ανανιάδης δήλωσε ότι είναι στην καλύτερη φάση του σε κάθε τομέα…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46