search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:38
MENU CLOSE

Η οργισμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Νατάσσα Μποφίλιου

05.12.2017 16:37
Ακρίτα: Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος - Media
 
Θέση και μάλιστα ξεκάθαρη πήρε η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις θέσεις που εξέφρασε η Νατάσσα Μποφίλιου σε πρόσφατη συνέντευξή της για την κυβέρνηση, αλλά και τα πολιτικά πιστεύω της.
 
Η κ. Ακρίτα, μάλιστα, πήρε θέση σαφώς υπέρ της Νατάσσας Μποφίλιου και ήταν επικριτική στα ακραία σχόλια που εκφράστηκαν για τις θέσεις της.
 
Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε:
 
«1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώνουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσα #Μποφίλιου. Τόσο απλά».

Μάλιστα, έσπευσε να συμπληρώσει, για να μη μείνει καμία αμφιβολία ότι «όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:35