search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39
MENU CLOSE

Φρίκη στην Κύπρο: Οικιακή βοηθός δάγκωσε το μόριο του εργοδότη της

22.12.2017 14:33
Θρίλερ στην Κύπρο: Νεκρή γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο - Συνελήφθη ύποπτος - Media
 
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η είδηση της επίθεσης μιας οικιακής βοηθού στον ηλικιωμένο εργοδότη της κυριολεκτικά… με νύχια και με δόντια!
 
Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η 38χρονη οικιακή βοηθός που χθες συνελήφθη, μετά από επίθεση σε ηλικιωμένο στην Πάφο της Κύπρου.
 
Η 38χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος απεφάνθη πως χρήζει θεραπείας και εξέτασης από ψυχιατρικό ίδρυμα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 94χρονος κατήγγειλε ότι την Τρίτη η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματος του.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πολίτης”, η οικιακή βοηθός δάγκωσε τον ηλικιωμένο στο μόριο του αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος του. Ο 94χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.
 
(πληροφορίες: Εφημερίδα Πολίτης)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:38