search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:57
MENU CLOSE

“Καίει” το βιβλίο για τον Τραμπ: Μην κλαις Μελάνια για τα γυμνά, θα χάσω τις εκλογές

06.01.2018 12:03
Ο Μακρόν πέρασε από τη Βουλή την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων - Μπαράζ κινητοποιήσεων - Media

Ο συγγραφέας του «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» Μάικλ Γουλφ, αποκαλεί σε ένα απόσπασμα τον πρόεδρο «χρόνια άπιστο σύζυγο» και μιλάει για μια συναισθηματικά φορτισμένη ιδιωτική συνομιλία μεταξύ του Ντόναλντ και της Μελάνια.  

Η συζήτηση φέρεται να έγινε με αφορμή τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της Μελάνια, οι οποίες αν και παλιές διέρρευσαν εκ νέου στο διαδίκτυο λίγο πριν τις εκλογές του 2016.   Ο συγγραφέας γράφει πως ο τότε υποψήφιος φέρεται να καθησύχασε  τη σύζυγό του ότι δεν θα κερδίσει τις εκλογές  μετά τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της από την εποχή που εκείνη έκανε μόντελινγκ. 

 «Αυτό είναι το μέλλον;» είχε πει ενοχλημένη η Μελάνια όταν είδε τις φωτογραφίες από το παρελθόν της να επανακυκλοφορούν. «Αν ναι, τότε δεν το αντέχω», πρόσθεσε σύμφωνα με το βιβλίο.   Ο Τραμπ ότι θα το φρόντιζε κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης. «Θα τους μηνύσουμε!» της είπε και λέγεται πως ανέθεσε το θέμα σε δικηγόρους. «Λίγο ακόμη. Θα τελειώσουν όλα το Νοέμβριο» πρόσθεσε ζητώντας από την Μελάνια να κάνει υπομονή.  

«Ο Τραμπ έδωσε στη σύζυγό του μια επίσημη εγγύηση: απλά δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει», συνεχίζει ο συγγραφέας. «Και ακόμη και για έναν χρόνια – αβοήθητα – άπιστο σύζυγο, αυτή ήταν μια υπόσχεση στη σύζυγό του που φαινόταν σίγουρος πως θα κρατήσει», γράφει ο Γουόλφ χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.      

Το βιβλίο «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» έγινε αστραπιαία μπεστ σέλερ σε 24 ώρες καθώς η κυκλοφορία του επισπεύστηκε μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων του αυτή την εβδομάδα, τα οποία προκάλεσαν «σεισμό» στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:56