search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:13
MENU CLOSE

«Πονοκέφαλος» για τον Λουίς Φίγκο – Διέρρευσαν «καυτές» φωτογραφίες της κόρης του (Photos)

12.01.2018 15:13
«Πονοκέφαλος» για τον Λουίς Φίγκο - Διέρρευσαν «καυτές» φωτογραφίες της κόρης του (Photos) - Media
 
Τρέχει και δε φτάνει η οικογένεια του παλαίμαχου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, Λουίς Φίγκο, καθώς σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το τελευταίο διάστημα καυτές φωτογραφίες και βίντεο της κούκλας κόρης του έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Ντανιέλα Φίγκο είχε στείλει «πονηρές» φωτογραφίες και βίντεο σε σύντροφό της, αλλά επιτήδειοι κατάφεραν να τις υποκλέψουν και να τις διαρρεύσουν στα social media, προκαλώντας πανικό αλλά και μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια του μεγάλου σταρ του ποδοσφαίρου.
Σημειώνεται, πάντως, ότι η Ντανιέλα Φίγκο, η οποία εργάζεται ως μοντέλο, ισχυρίζεται πως ουδέποτε έχει γίνει κάτι τέτοιο και ότι δεν είναι αυτή στις επίμαχες φωτογραφίες, καθώς αυτές φαίνεται πως ανήκουν στην Σάρα Κόχαν, μοντέλο από την Αυστραλία.
 
(πληροφορίες: gossip_tv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12