search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27
MENU CLOSE

Γυναίκα έκανε σεξ με το σκύλο της και απαθανάτιζε τις στιγμές σε video

12.01.2018 19:06
Γυναίκα έκανε σεξ με το σκύλο της και απαθανάτιζε τις στιγμές σε video   - Media

 

Η 39χρονη Σούζι Κέρνς από τη Σκωτία, παραδέχτηκε την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου. Η κατηγορία ήταν «πορνογραφία» και τα αποδεικτικά στοιχεία το βίντεο που τράβηξε η ίδια να κάνει σεξ με το σκύλο της ράτσας λαμπραντόρ.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2017 και η αστυνομία εντόπισε στο κινητό της τηλέφωνο τις ακραίες αυτές πράξεις. Στόχος της ήταν με το βίντεο αυτό να καταφέρει η Κερνς να διεισδύσει στα παράνομα διαδικτυακά κανάλια της παιδικής πορνογραφίας, και να αποκομίσει κέρδη.

Αρχικά επιχείρησε να ανεβάσει το βίντεο της που είχε ονομάσει «dog lover» (σκύλος εραστής) στο ίντερνετ και τότε ήταν που «χτύπησαν» καμπανάκια στο αρμόδιο τμήμα της ηλεκτρονικής δίωξης της αστυνομίας της Σκωτίας. Από εκείνη τη μέρα άρχισε να παρακολουθεί την ip της Κερνς και όταν τεκμηρίωσε όλα τα στοιχεία τη συνέλαβε.

Στο κομπιούτερ της εντοπίστηκαν σύμφωνα με τον εισαγγελέα Τζιμ Ρόμπερτσον και πολλές φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Η κατηγορίες που τη βαραίνουν αφορούν την πορνογραφία (σκύλος) και το πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Η ίδια δήλωσε ένοχη για τις 2 κατηγορίες και καταχωρήθηκε ως «σεξουαλικός δράστης στην Σκωτία».  

Το δικαστήριο επέτρεψε πάντως στην 39χρονη να κρατήσει το λαμπραντόρ μέχρι τη δίκη της στις 9 Φεβρουαρίου.

 

Πηγή: daily mail

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27