search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Αιχμηρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο: Κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας

21.01.2018 19:25
Αιχμηρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο: Κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία, σημειώνοντας ότι την εκδήλωση καπηλεύτηκαν εθνικιστικά και μισαλλόδοξα στοιχεία, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν αμφισβητείται από κανέναν το δικαίωμα των πολιτών να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια. Όπως δεν αμφισβητείται και ότι στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετείχαν και πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με την ακροδεξιά και την πατριδοκαπηλεία».

Ωστόσο, επισήμανε ότι «τη συγκέντρωση, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, με αισθητή την παρουσία της Χρυσής Αυγής.  Αυτό γίνεται αντιληπτό και από  τον προπηλακισμό του βουλευτή, Κ. Ζουράρι, και από τον εμπρησμό της κατάληψης “libertatia”».

Το κυβερνών κόμμα υπογράμμισε ότι «η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί μια λύση που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, απέναντι στους αλυτρωτισμούς και τους εθνικισμούς. Και τη λύση αυτή υπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση, με αίσθημα εθνικής ευθύνης, χωρίς να υποκύπτει σε μικροκομματικούς υπολογισμούς, φραστικούς εξτρεμισμούς, και εθνικιστικές κορώνες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54