search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτά είναι τα χρήματα που θα παίρνει για επεισόδιο του «Τατουάζ»

30.01.2018 07:37
Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτά είναι τα χρήματα που θα παίρνει για επεισόδιο του «Τατουάζ» - Media

 

Από πρωταγωνιστής σε reality, ηθοποιός. Ο λόγος για το Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος πλέον καλείται να «επιβιώσει» -όχι στο survivor – αλλά στο «Τατουάζ». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ήταν προσκλεκλειμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ανακοίνωσε τη συμφωνία του να συμμετάσχει στο «Τατουάζ».

Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Ανδρέας Γεωργίου, πολιορκούσε επί μήνες το Γώργο Αγγελόπουλο ο οποίος τελικά αποδέχθηκε την πρόταση λίγο πριν τα Χρστούγεννα.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λοιπόν,  ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για το οικονομικό κομμάτι, με τον Ντάνο να αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής στα οικονομικά του! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Λοιπόν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 500 ευρώ το επεισόδιο. 

Ωστόσο, θα μπορεί να υπάρξει αναπροσαρμογή της οικονομικής συμφωνίας στο μέλλον, εφόσον συνεχίσει και μετά τα περίπου 20 επεισόδια που θα τον δούμε. σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, του έχει προταθεί και ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για την επόμενη σεζόν, το οποίο επίσης είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, καθώς έχει να κάνει με δράση και περιπέτεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:43