search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:45
MENU CLOSE

Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ – Βλαχοπούλου: Απίστευτες αποκαλύψεις για τους τρεις μεγάλους ηθοποιούς! (Video)

14.02.2018 13:15
Όταν η Αλίκη αποστόμωσε τον εξώστη - «Λίγο μετά κατέρρευσε» (Video)  - Media

 

Αποκαλύψεις που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας έκανε ο Κώστας Βουτσάς σε ένα rewind που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Παπανώντας για τη ζωή του ηθοποιού.

«Στο θέατρο μια εποχή, ήταν ο βασικός μισθός 1,400 δραχμές τον μήνα κι εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6,000! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιρνε 8,000, η Ρένα Βλαχοπούλου 7,000!

Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε κάτι γκόμενους, κάτι αξιωματικούς λεβέντες. Ήταν πολύ γλυκιά γυναίκα και δεν ήταν τσιγκούνα όπως λένε. Είχε πολύ χιούμορ.

Η Αλίκη με τον Παπαμιχαήλ στην αρχή ήταν πολύ καλά, μετά… Ξέρω ότι ο Γιαννάκης άκουγε πολλά πράγματα άσχημα. Ήταν κρυμμένος πίσω από μια κουρτίνα και βρίζανε… Έχασε πολλά λεφτά στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Δεν τα έφαγε τα λεφτά» αναφέρει, μεταξύ άλλων, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές για τη ζωή σπουδαίων ηθοποιών της χώρας μας…

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44