search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:14
MENU CLOSE

Άδωνις: Τα παίρνει ο Τσίπρας, ας ανοίξει τον λογαριασμό του – ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική αλητεία, να τον μαζέψει ο Μητσοτάκης

23.02.2018 12:31
Γεωργιάδης για χαμόγελα με Τσίπρα: Τι περιμένατε, να πιαστούμε στα χέρια; Να βριστούμε; (Video) - Media

 

Σκληρή επίθεση στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ εξαπολύει με non paper το Μέγαρο Μαξίμου. «Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis», λέει το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis», προσθέτουν πηγές της κυβέρνησης. 

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πως «με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».

«Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπενθυμίζεται, πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας «τα παίρνει». «Ξέρω ότι τα παίρνει ο Τσίπρας και θα τα πω στην προανακριτική εξέταση. Εχω στοιχεία και θα τα παραθέσω. Για όλα όσα έχει κάνει τώρα. Θα τους καλέσω να ανοίξουν τους λογαριασμούς του Τσίπρα, του Παππά και του Καμένου. Ο μόνος που δεν πρέπει να το παίζει καθαρός στην Ελλάδα είναι ο Τσίπρας.  Θα ανοίξω τους δικούς μου λογαριασμούς αφού έτσι το θέλουν αλλά θα ανοίξουν και οι δικοί τους» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:14