search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:03
MENU CLOSE

Εύβοια: Συγκλονίζει η ιστορίας της 27χρονης που έχασε τη μητέρα της από χείμαρρο – Ο αδερφός της είχε σκοτώσει τον πατέρα της πριν 10 χρόνια

24.02.2018 14:54
H «Θάλεια» έκοψε την Εύβοια στα τρία - Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Media

 

Η μοίρα χτύπησε ξανά την άτυχη 27χρονη που έχασε τη μητέρα της σήμερα στην Εύβοια. Πριν από περίπου 10 χρόνια, η νεαρή που είδε τη μητέρα της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της είχε χάσει τον πατέρα της όταν δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό για προσωπικές διαφορές. 

Η 59χρονη μητέρα της 27χρονης προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και η κόρη της κατά τη διάρκεια της καταιγίδας αλλά παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και πνίγηκε. Μάνα και κόρη είχαν ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ για να προσκυνήσουν όταν έπεσαν πάνω στην καταιγίδα και το αυτοκίνητό τους κόλλησε στα ορμητικά νερά .

Οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το όχημα αλλά παρασύρθηκαν από το χείμαρρο. Η 27χρονη σώθηκε αλλά δυστυχώς το σώμα της 59χρονης εντόπισαν αρκετά αργότερα οι πυροσβέστες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:03