Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Μέτριο
Χρόνος: 60′ Κόστος: Ακριβό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους, ανακατεύουμε τη σάλτσα σόγιας, το σιρόπι σφενδάμου, το σκόρδο, το τζίντζερ, τη σκόνη μουστάρδας, το σησαμέλαιο και τη σάλτσα ταμπάσκο. Προσθέτουμε τη μπύρα και ανακατεύουμε ελαφρά για να αναμειχθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα ταψί, τις τρυπάμε σε διάφορες μεριές με το πιρούνι και τις περιχύνουμε με τη μαρινάδα και από τις δύο πλευρές. Καλύπτουμε το ταψί με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα ή και περισσότερο. Μπορούμε, να τις μαρινάρουμε από το βράδυ μέχρι το πρωί.
Πηγή: tasty-day
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.