search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:24
MENU CLOSE

Δημήτρης Καμμένος: Απάνθρωπη η δήλωση Φίλη (Video)

10.03.2018 09:34
Αιχμές Καμμένου για την μεταχείριση Ιερώνυμου από το ΕΣΥ: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε;...» - Media

 

“Δεν υπάρχουν δύο γραμμές στην κυβέρνηση απλώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει καθήκον ως καθ’ ύλην αρμόδιος να σηκώνει το ζήτημα σε αυτά τα επίπεδα” διευρκίνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της βουλής σε ερώτηση του Γιώργου Αυτιά για το αν υπάρχουν δύο γραμμές στην κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί “ομηρίας” των δύο στρατιωτικών στην Τουρκία, την ώρα που το Μαξίμου κρατά πιο χαμηλούς τόνους.

Αναφερόμενος στους δύο Έλληνες αξιωματικούς, ο Δημήτρης Καμμένος έκανε λόγο για μια παράτυπη ομηρία και τόνισε ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη που είχε πει πως το θέμα δεν είναι αυτή τη στιγμή το μείζον, ανέφερε: “Αν βγεις στην κοινωνία και ρωτήσεις, είναι μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή τα δύο παιδιά που είναι απέναντι αιχμάλωτοι”

“Η δήλωση του κ. Φίλη ήταν απάνθρωπη και θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Δεν αναγιγνώσκει καλά τα μηνύματα της κοινωνίας όπως δεν τα ανέγνωσε καλά και στα συλλαλητήρια και βγήκαν λάθος δηλώσεις” πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:24