09/12/2019 12:53:02

Σολωμού για Μουζουράκη: Περάσαμε δύο μήνες δύσκολους (Video)

Σολωμού για Μουζουράκη: Περάσαμε δύο μήνες δύσκολους (Video) - Media

 

Για τη σχέση της με τον σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη μίλησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Π. Μουζουράκης εγκατέλειψε την Ελλάδα για τις ΗΠΑ:

«Είμαι περίεργα ψύχραιμη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το έχω πολυπιστέψει, δεν έχω προλάβει να καταλάβω κάτι, μιλάμε πέντε φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν είναι εδώ. Είμαι cool προς το παρόν, μπορεί να φρικάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι καλή περίοδος που έφυγε γιατί θα πάει και θα έρθει για κάτι δουλειές, μια δυο φορές, θα πάω κι εγώ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι ακόμα την ανάγκη να πάρω το αεροπλάνο και να πάω. Έχω πολλή δουλειά και είμαι και πολύ καλός επαγγελματίας, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω. Όταν τελειώσω με το καλό, τότε δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άνθρωπος».

Τέλος, η ηθοποιός παραδέχτηκε τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν πρόσφατα: 

«Η ζωή έχει χιούμορ, όταν προγραμματίζει πράγματα έρχονται χαστούκια, τρικλοποδιές που αλλάζουν τον προγραμματισμό. Το πάθαμε αυτό, περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με διάφορα και βρεθήκαμε δύο φορές στο αεροδρόμιο να χαιρετιόμαστε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.