search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:36
MENU CLOSE

Σκληρή απάντηση Δρίτσα στον Λοβέρδο: Απορρίπτω τις ύβρεις σας

21.03.2018 18:26
Δρίτσας: Οι αποφάσεις για τα εξοπλιστικά λαμβάνονται στη Βουλή, δεν μπορούν να εξαγγέλλονται στη ΔΕΘ - Media

 

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Νovartis, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας «σήκωσε το γάντι» που πέταξε με την επιστολή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, με την οποία πληροφόρησε την Επιτροπή ότι δεν θα παραστεί στις εργασίες της και του απάντησε σε ιδιαίτερα οξύ ύφος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δρίτσας σε επιστολή του προς τον κ. Λοβέρδο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ως Πρόεδρος της Επιτροπής και με τη βεβαιότητα ότι εκφράζω το σύνολο των μελών της, απορρίπτω τόσο τους ισχυρισμούς, όσο και τις ύβρεις σας και διαμαρτύρομαι έντονα για αυτές».

Παράλληλα, ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι «θεωρώ αναγκαίο, για μια ακόμα φορά, να βεβαιώσω τους πάντες, ότι αυτή η Επιτροπή εργάζεται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα, ώστε η υπόθεση Novartis να φτάσει στην πλήρη διερεύνηση. Δεν έχει δικαίωμα και δεν προαναγγέλλει αθώους, δεν έχει δικαίωμα και δεν κατασκευάζει ενόχους. Έχει υποχρέωση και αυτό κάνει, να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες του συνταγματικού και νομοθετικού πλαισίου, ώστε να σταματήσει η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και να επαναθεμελιωθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτό».

Επίσης, ενημέρωσε τον κ. Λοβέρδο ότι η προηγούμενη επιστολή του είναι «άτυπη», καθώς εστάλη πριν η Επιτροπή τον καλέσει στις εργασίες της λέγοντάς του ότι «σήμερα θα λάβετε την επίσημη πρόσκληση μετά τη χθεσινοβραδινή απόφαση της Επιτροπής και σας παρακαλώ να απαντήσετε σε αυτήν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:36