search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Σάλος στο Παλάτι: Πατέρας του πρίγκιπα Χάρι είναι ο δάσκαλος ιππασίας της Νταϊάνα; (Photos)

28.03.2018 16:23
Σάλος στο Παλάτι: Πατέρας του πρίγκιπα Χάρι είναι ο δάσκαλος ιππασίας της Νταϊάνα; (Photos) - Media

 

Πολλές φήμες κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι ελάχιστη η ομοιότητά του με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο εκπαιδευτής ιππασίας της πριγκίπισσας Νταϊάνας, Τζέιμς Χιούιτ

Η σχέση
Είναι πραγματικότητα το γεγονός ότι δυο χρόνια μετά τη γέννηση του Χάρι, δηλαδή το 1986, η πριγκίπισσα Νταϊάνα άρχισε μια ερωτική σχέση με τον Χιούιτ, η οποία διήρκησε 5 χρόνια.

Παράλληλα, ο Χιούιτ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή της να με ερωτευτεί και σίγουρα δεν ήταν δική μου πρόθεση να ερωτευτώ την Νταϊάνα, αλλά συνέβη γιατί οι περιστάσεις μας έφεραν κοντά. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω πόσο ήθελε να γίνει σωματική η σχέση μας. Και δεν πρόκειται να πω ότι ήταν κάποιου εκ των δυο μας λάθος, έγινε και ήταν αμοιβαίο».

Μάλιστα, ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Κεν Βαρφ, που έγραψε το βιβλίο «Diana: Closely Guarded Secret» είχε επισημάνει το εξής: «Το ζευγάρι συνήθως συναντιόταν σε ένα παλιό εξοχικό στο Ντέβον, που ανήκε στην Σίρλεϊ, τη μητέρα του Χιούιτ, όπου τα ξύλινα δάπεδα των υπνοδωματίων, μπορούν να πουν περισσότερα από οποιαδήποτε εξομολόγηση».

Ήταν αρκετά ερωτευμένοι και ονειρεύονταν να περάσουν τη ζωή τους μαζί, προτού χωρίσουν, όταν έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης τους σταΜΜΕ. «Παρόλο που κανείς εκ των δυο μας δεν είπε τίποτα, πιστεύω πως και οι δου μας συνειδητοποιήσαμε πως ήταν κάτι το αδύνατον. Ήταν ολοένα και πιο προφανές σε μένα πως ήθελε να χωρίσουμε», τόνισε ο Χιούιτ.

Συγκρίσεις ομοιότητας

Χιούιτ σε ηλικία 33 ετών, το 1991 ενώ παίζει πόλο και εδώ ο Χάρι ενώ παίζει πόλο πέρυσι σε ηλικία 32 ετών. 

Ο πρίγκιπας Κάρολος, 30άρης, ενώ παίζει πόλο σε σύγκριση με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Χιούιτ και ο πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι

Παρόλα αυτά,  η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να σταματήσει τις φήμες για την συγγένεια του Χάρι κατά τη διάρκεια των ετών.

1. Το 2002, ο Χιούιτ, δήλωσε στην Sunday Mirror: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είμαι ο πατέρας του Χάρι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν είμαι. Ποτέ δεν ενθάρρυνα αυτές τις συγκρίσεις και παρόλο που ήμουν με την Νταϊάνα για αρκετό καιρό, πρέπει να δηλώσω για μία ακόμη φορά πως δεν είμαι ο πατέρας του Χάρι. Όταν γνώρισα την Νταϊάνα, ήταν ήδη ένα μικρό παιδί».

2. Το 2002, ο σωματοφύλακάς της Νταϊάνα, Κεν Βαρφ, έγραψε στο βιβλίο του: «Οι κακόβουλες φήμες που εξακολουθούν να ακούγονται για την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι, θύμωναν πολύ την Νταϊάνα. Ο Χάρι γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1984. Η Νταϊάνα γνώρισε τον Τζέιμς το καλοκαίρι του 1986 και τα κόκκινα μαλλιά, που τα κουτσομπολιά λατρεύουν να χρησιμοποιούν ως στοιχεία, είναι ένα χαρακτηριστικό των Σπένσερ».

3. Το 2017, ο Χιούιτ πήγε σε μια αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για άλλη μία φορά για τις φήμες. «Είναι χειρότερο για το Χάρι απ’ ότι για μένα. Δεν υπάρχουν άλλα θέματα συζήτησης;».

4. Το 2017 επίσης, ο μπάτλερ της Νταϊάνα: Πολ Μπάρελ δήλωσε: «Δεν άκουσα ποτέ από κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να συζητά πως ο Τζέιμς Σιούιτ είναι ο πατέρας του Χάρι γιατί ξέραμε την αλήθεια. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε στη φαντασία κάποιων. Απλά και μόνο επειδή ο Χάρι έχει κόκκινα μαλλιά, αλλά όλοι οι Σπένσερ έχουν κόκκινα μαλλιά».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:52