search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:00
MENU CLOSE

Μετά το Survivor και το Τατουάζ στο… «Masterchef» ο Ντάνος! (Video)

30.03.2018 09:27
Μετά το Survivor και το Τατουάζ στο… «Masterchef» ο Ντάνος! (Video) - Media

 

Τον γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενο στο Survivor, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και γνωρίζοντας από το τηλεοπτικό κοινό τεράστια αποδοχή.

Λίγο καιρό αργότερα, είδαμε τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο να πρωταγωιστεί σε πασίγνωστη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ» με το κοινό του να τον ακολουθεί σταθερά.

Το όνομά του και η φήμη του έφθασε μάλιστα σε ακόμα ένα ριάλιτι, αυτή τη φορά μαγειρικής! Πρόκειται για το γνωστό σε όλους Masterchef που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας στο Star υψηλές τηλεθεάσεις. Μόλις οι διαγωνιζόμενοι αντίκρυσαν μια καρύδα στο πλαίσιο της δοκιμασίας που κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας σκέφτηκαν αμέσως ένα άτομο που φυσικά δεν ήταν άλλος από τον… Ντάνο!

«Θα βγει ο Ντάνος! Ντάνο φιλαράκι, που είσαι;», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής, με τον Αργύρη Αγλαμίση να συμπληρώνει αναφερόμενος στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Αυτό που είχα ακούσει για την καρύδα, το οποίο ήταν μια μόδα περσινή, ήταν για τον σφάχτη της καρύδας. Κάτι το οποίο θα μας χρειαστεί κι εμάς από τη στιγμή που είναι ακαθάριστη η καρύδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:59