search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Τσιάρτας εναντίον Τόσκα: «Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε… Άι σιχτιρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας»

31.03.2018 11:01
Τσιάρτας εναντίον Τόσκα: «Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε… Άι σιχτιρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας» - Media

 

Νέο παραλήρημα Τσιάρτα. Εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Τόσκα για τη δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον Realfm 97,8, αναφορικά με την υπόθεση του 88χρονου, που πυροβόλησε τους δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

“Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Οργισμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προκαλέσει κατά καιρούς αντιδράσεις με τις ομοφοβικές δηλώσεις του, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: “Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες ?? Που είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε ?? Άι σιχτίρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12