search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Ξεσπά ξανά ο Τσιάρτας κατά Τόσκα: Καμαρώνεις τώρα με αυτό που έγινε στην Κηφισιά;

02.04.2018 12:54
«Αυτούς τους ανεκδιήγητους του ΠΑΜΕ γιατί δεν τους μαζεύει η αστυνομία;» - Νέα επίθεση Τσιάρτα στο ΚΚΕ - Media

 

«Βεντέτα» ανοίγει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο παλαίμαχος σταρ του ποδοσφαίρου, Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος προ ημερών είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά του υπουργού, για τα όσα είχε αναφέρει σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση που εισβάλλουν διαρρήκτες στο σπίτι τους.

Έτσι, με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στην Κηφισιά, ο Βασίλης Τσιάρτας ξέσπασε κατά του κ. Τόσκα, με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook:

«Τόσκα καμαρώνεις τώρα με αυτό που έγινε στην Κηφισιά; Αντί να λειτουργείς αποτρεπτικά στους κακοποιούς δυστυχώς λειτουργείς ενθαρρυντικά. Είστε δυστυχώς η χαρά της ανομίας. Αν είχες λίγη τσίπα θα είχες παραιτηθεί. Είστε κυβέρνηση μπάτε σκύλοι αλέστε…», έγραψε ο Τσιάρτας, ασκόντας δριμεία κριτική συνολικά στην κυβέρνηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59