01/06/2020 22:40:05

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Λάτσιου: Η απόφαση του σταθμού για τους εργαζομένους του (Video)

 Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Λάτσιου: Η απόφαση του σταθμού για τους εργαζομένους του (Video) - Media

 

Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά ο ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο και τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση που σημείωσαν εκπομπές στις οποίες είχε επενδύσει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του που θα φθάσουν έως και το ποσοστό του 20%.

«Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να κάνουν ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα γίνουν μειώσεις 20% στους μισθούς, σε όλους ανεξαιρέτως. Όλα τα μεγάλα ονόματα θα συζητήσουν για μία μείωση της τάξης του 20%. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον καθένα ξεχωριστά» είπε η δημοσιογράφος με τον Θέμη Μάλλη να προσθέτει ότι η μειώσεις στους μισθούς αφορούν και τους δημοσιογράφους αλλά και τους τεχνικούς.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.