search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Λάτσιου: Η απόφαση του σταθμού για τους εργαζομένους του (Video)

10.04.2018 08:34
Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Λάτσιου: Η απόφαση του σταθμού για τους εργαζομένους του (Video) - Media

 

Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά ο ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο και τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση που σημείωσαν εκπομπές στις οποίες είχε επενδύσει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του που θα φθάσουν έως και το ποσοστό του 20%.

«Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να κάνουν ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα γίνουν μειώσεις 20% στους μισθούς, σε όλους ανεξαιρέτως. Όλα τα μεγάλα ονόματα θα συζητήσουν για μία μείωση της τάξης του 20%. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον καθένα ξεχωριστά» είπε η δημοσιογράφος με τον Θέμη Μάλλη να προσθέτει ότι η μειώσεις στους μισθούς αφορούν και τους δημοσιογράφους αλλά και τους τεχνικούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01