search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:35
MENU CLOSE

Καμμένος: Κανείς δεν πρέπει να τολμήσει να αμφισβητήσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας

23.04.2018 13:58
Π. Καμμένος: Οι δύο Έλληνες όμηροι να λαμβάνουν την αποζημίωση αποστολής στρατιωτικών στο εξωτερικό - Media

 

«Επιθυμούμε την ειρήνη, εργαζόμαστε για την ειρήνη και θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την ειρήνη, αλλά δεν θα πρέπει να τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας» διεμήνυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «ο ελληνικός λαός βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτές τις στιγμές, που έχουμε έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό ομήρους στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί το κύριο οπλικό σύστημά μα και «με αυτό το μεγάλο εξοπλιστικό προσόν που έχει ο ελληνικός λαός, δεν απειλείται από κανέναν».

Καταλήγοντας, υπενθύμισε ότι «το Πεζικό αποτελεί την προμετωπίδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και αυτή η Σχολή έχει διατηρήσει τις παραδόσεις και τον επαγγελματισμό, έχοντας βγάλει ήρωες».

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η ειδική γραμματέας του υπουργείου, Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, βουλευτές κομμάτων, οι τοπικές Αρχές και άλλοι επίσημοι.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28