search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Παυλόπουλος: Καλή διαμονή στην Αθήνα που τόσο αγαπάτε – Γιούνκερ: Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα

26.04.2018 07:25
Παυλόπουλος: Καλή διαμονή στην Αθήνα που τόσο αγαπάτε - Γιούνκερ: Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα - Media

 

«Καλή διαμονή στην Αθήνα που τόσο αγαπάτε, δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος καλωσορίζοντας τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 10 στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού στηρίζει την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αναγνωρίζει την καθοριστική συμβολή σας για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και την ευρωζώνη, και μάλιστα μέσα από μία πολύ κρίσιμη συγκυρία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος τόνισε: «Ούτε μια στιγμή δεν διανοήθηκα ότι θα έφευγε η Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ».

«Αγαπητέ φίλε, χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιστρέφω στην Ελλάδα, την οποία θεωρώ δεύτερη μου πατρίδα, δήλωσε στην αντιφώνηση του ο Πρόεδρος της Κομισιόν, τονίζοντας ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα παρέμεινε «πιστός στον ελληνικό λαό».
«Εδώ γεννήθηκε άλλωστε η ιδέα της δημοκρατίας και εξελίχθηκε η ευρωπαϊκή σκέψη, επομένως η Ελλάδα σφυρηλάτησε τη μοίρα της Ευρώπης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Παρών στη συνάντηση, και ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24