23/09/2020 06:21:58

Καταδίωξη θρίλερ μοτοσικλέτας από ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας (Video)

Καταδίωξη θρίλερ μοτοσικλέτας από ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας (Video) - Media

 

Οι σκηνές είναι κινηματογραφικές και κόβουν την ανάσα. Λεπτό προς λεπτό, καρέ με καρέ καταγράφεται καταδίωξη θρίλερ μοτοσυκλέτας από ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Σε κάποια στιγμή, οι καταδιωκόμενοι σταματούν και αλλάζουν θέσεις. Ίσως για να μπερδέψουν τους διώκτες τους, ίσως επειδή ο μέχρι τότε συνοδός αναβάτης, είναι πιο ψύχραιμος και πιο καλός οδηγός. Στο τέλος, σύμφωνα με το bloko.gr οι δύο  κακοποιοί συλλαμβάνονται. 

Το βίντεο καταγράφει την πορεία δύο ένοπλων ληστών, που όπως διαπιστώνεται, έχουν πραγματοποιήσει ληστεία στον Άλιμο. Η κάμερα του ελικοπτέρου καταγράφει την φρενήρη πορεία τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Αλίμου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη, στα στενά της Αγίας Μαρίνας, όπου για πρώτη φορά υπάρχει κίνδυνος απώλειας τους μέσα στο πυκνό πολεοδομικό συγκρότημα. 

Στη συνέχεια οι δράστες βγαίνουν στον Καρέα και η εναγώνια καταδίωξη τερματίζεται με τον εγκλωβισμό και τη σύλληψη τους κοντά στο Κάραβελ. Το video ειναι από το 2009.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.