04/06/2020 02:53:32

Λειτουργεί η θεραπεία ομορφιάς «βαμπίρ» της Κιμ Καρντάσιαν που αξίζει πάνω από 1.000 δολάρια; (Photos - Video)

Λειτουργεί η θεραπεία ομορφιάς «βαμπίρ» της Κιμ Καρντάσιαν που αξίζει πάνω από 1.000 δολάρια; (Photos - Video) - Media

 

Η διαδικασία της διάσημης θεραπείας "βαμπίρ" είναι εξαιρετικά παράξενη και επίπονη. Αλλά, έχει καταφέρει να γίνει η πρώτη στις προτιμήσεις διασημοτήτων, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν το πέρασμα του χρόνου μακριά από το πρόσωπό τους.

Παρ’ όλα αυτά, η θεραπεία έχει προκαλέσει σύγχυση για το αν είναι αποτελεσματική ή όχι. Διασημότητες υποστηρίζουν ότι η οδυνηρή διαδικασία, η οποία έγινε γνωστή όταν τη δοκίμασε η Κιμ Καρντάσιαν το 2013, είναι καλύτερη από ένα λίφτινγκ προσώπου.

Και τώρα οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι η θεραπεία με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP), μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να διατηρηθεί ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες.

Μια νέα ανασκόπηση, η οποία ανέλυσε αποτελέσματα από 22 παλαιότερες μελέτες PRP, αποκάλυψε ότι η δαπανηρή διαδικασία αναζωογονεί το πρόσωπο.

Η διαδικασία εκχυλίζει το αίμα, διαχωρίζει το πλάσμα, το ξεθωριάζει - και εισάγει πίσω - στο πρόσωπο για να φαίνεται νεανικό και λαμπερό.

Πολλοί αστέρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κιμ Καρντάσιαν, έχουν διαμαρτυρηθεί για τη θεραπεία με PRP, η οποία μπορεί να κοστίσει έως και τα 1,370 δολάρια, υποστηρίζοντας ότι είναι τόσο οδυνηρή όσο φαίνεται. Η 37χρονη πρόσφατα παραδέχτηκε στον ιστότοπό της ότι δεν θα «το κάνει ποτέ ξανά».

Η νέα ιατρική ανασκόπηση, με επικεφαλής τον Δρ. Alexes Hazen, της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών, προειδοποίησε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη διαδικασία είναι περιορισμένα.

«Απαιτούνται περισσότερες μελέτες για τη βελτιστοποίηση των τεχνικών θεραπείας PRP», ισχυρίζονται αρκετοί παλστικοί χειρουργοί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.