01/03/2021 15:35:50

Τουρκική κυβερνοεπίθεση στο ΑΠΕ καταγγέλλει ο διευθυντής του - Απειλητικό μήνυμα με αναφορά στους Τούρκους αξιωματικούς

Τουρκική κυβερνοεπίθεση στο ΑΠΕ καταγγέλλει ο διευθυντής του - Απειλητικό μήνυμα με αναφορά στους Τούρκους αξιωματικούς - Media

 

Για διαδικτυακή επίθεση από Τούρκους χάκερς στην πλατφόρμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνει λόγο ο διευθυντής του Πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ Ψύλλος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, που σημειώθηκε τη Δευτέρα, στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ εμφανιζόταν ένα μήνυμα στην τουρκική γλώσσα, το οποίο, κάνοντας σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, απειλούσε ευθέως την Ελλάδα, καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

Ο Μιχάλης Ψύλλος εκτίμησε ότι «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές», ενώ ανέφερε ότι το μήνυμα «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» που αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του Αθηναϊκού πρακτορείου διήρκησε 4 λεπτά.

Ανακοίνωσε πως η επίθεση των Τούρκων χάκερ «θα γίνει γνωστή στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.